Колаж: Фейсбук/Джо Байдън и Доналд Тръмп Димитър Бечев  - старши сътрудник

...
Колаж: Фейсбук/Джо Байдън и Доналд Тръмп Димитър Бечев  - старши сътрудник
Коментари Харесай

Димитър Бечев: Байдън излезе начело в Уисконсин и Мичиган. Шансовете за победа все по-ясни

Колаж: Фейсбук/Джо Байдън и Доналд Тръмп 

Димитър Бечев  - старши помощник в Атлантическия съвет и учител в Университета на Северна Каролина съобщи пред БНР, че към настоящия миг възможностите за победа на Джо Байдън стават все по-ясни.

" Байдън излезе отпред в Уисконсин, взел е преднина в Мичиган, където се чака да бъдат преброени гласове, подадени по пощата от места, които са по-скоро в графата на демократите, а и съгласно пазарите за залози възможностите на Байдън са доста високи ", добави той.

" Ако всичко опре до Пенсилвания, а Мичиган и Уисконсин бъдат извоювани от Байдън, конкуренцията е към този момент завършила ", счита Бечев, визирайки резултатите в основни щати за изхода на борбата за Белия дом.
Доналд Тръмп няма право непосредствено да сезира Върховния съд, означи анализаторът, визирайки опасност на президента да се обърне към най-висшата правосъдна инстанция, откакто упрекна демократите в кражба на изборите.

Бечев чака разделянето в Америка да продължи, защото се чака Сенатът да остане под контрола на републиканците. Според него Байдън, макар оповестения от него двупартиен метод, евентуално мъчно ще намира общия знаменател по значими въпроси.

Бечев счита, че евентуално при Байдън президент американското общество ще бъде по-спокойно, защото той ще се пробва да търси междинни позиции и да пробва двупартийни тактики.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР